Glas

Glas

WOLF Glas & Kozijnen, uw dealer voor al uw glas producten! Door jarenlange training verzekeren wij u van de beste soorten en maten glas. Glaszetter Emmeloord komt dan ook zeker tot zijn recht door de slogan “Voor alles wat met glas te maken heeft” in zijn vernieuwde showroom. Onze showroom is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Op het gebied van glas kunt u ideeën opdoen voor glazen (douche)deuren, spiegels, emalite (glas op kleur) o.a, voor keukenachterwanden. Ook vindt u hier bevestigingsmateriaal in allerlei voorbeelden. Ook vindt u hier ons eigen privatelabel van “Wolf Glasreiniger”.

In de loop der jaren zijn de te bieden diensten steeds sneller gaan uitbreiden. Van alleen, enkel en dubbelzijdig glaszetten, tot vouwwanden en balkonbeglazing zetten. Bij glaszetter Emmeloord zit u zonder twijfel bij de juiste partij voor de juiste glas kostten. Benieuwd wat nou de juiste glas kostten zijn?

Voor alles dat met glas en kozijnen te maken heeft

Wat is veiligheidsglas en waarom is het verplicht?

Bij glasconstructies is het belangrijk dat het juiste veiligheidsglas wordt gebruikt.
Volgens het Bouwbesluit 2012 moet iedereen die te maken heeft met bouwen in Nederland, ervoor zorgen dat vlakglas niet mag leiden tot onevenredige mate van letselschade als gevolg van bezwijken.
Bekijk de animatie:

Verschillende soorten glas

Glaszetter Emmeloord beschikt bijvoorbeeld over HR+++ glas, het beste glas wat er te verkrijgen is. Naast dit glassoort zijn er natuurlijk veel meer kwaliteit glas types. We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

Bent u niet bekend in de wereld van glassoorten of glaszetten? Onze medewerkers helpen u graag verder!

Ook voorbeelden van o.a dubbel glas in allerlei samenstellingen, denk aan zonwerend glas, screenline. Figuurglas hebben we ook in onze showroom zodat als u wat wilt komen uitzoeken u vast tot een mooie oplossing komt om uw deur te beglazen.

Kortom te veel om op te noemen. Heeft u interesse? Kom gerust een kijkje nemen op werkdagen tussen 13.00 uur en 16.30 uur.

Wij werken samen met: