Glas

Glas

Onze slogan “Voor alles wat met glas te maken heeft” komt zeker tot zijn recht bij ons in onze recent vernieuwde showroom. Onze showroom is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Op het gebied van glas kunt u ideeën opdoen voor glazen (douche)deuren, spiegels, emalite (glas op kleur) o.a, voor keukenachterwanden. Ook vindt u hier bevestigingsmateriaal in allerlei voorbeelden. Ook vindt u hier ons eigen privatelabel van “Wolf Glasreiniger”.

Voor alles dat met glas en kozijnen te maken heeft

Ook voorbeelden van o.a dubbel glas in allerlei samenstellingen, denk aan zonwerend glas, screenline. Figuurglas hebben we ook in onze showroom zodat als u wat wilt komen uitzoeken u vast tot een mooie oplossing komt om uw deur te beglazen.

Kortom te veel om op te noemen. Heeft u interesse? Kom gerust een kijkje nemen op werkdagen tussen 13.00 uur en 16.30 uur.

Wij werken samen met:

LET OP:

Beste bezoeker/klant,

Voorlopig zijn er vanuit de overheid nog geen uitspraken gedaan over de situatie rondom het Coronavirus voor de detailhandel/bouw. Wij zijn dus tot nader order gewoon geopend volgens onze reguliere openingstijden.

Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM op en hebben passende maatregelen genomen voor uw en onze gezondheid.

Bent u verkouden of niet helemaal fit, verzoeken wij u op een andere dag naar onze showroom te komen. Bij vragen over de montage of ingeplande afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar via  0527 617 847

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe!

Team Wolf Glas en Kozijnen Emmeloord