Glaszetter Urk

Opzoek naar een Glaszetter bij u op Urk? Onze specialisten van Wolf glas en kozijnen Emmeloord komen zorgeloos langs!

Niemand wil in een huis wonen met glasschade, toch? Of als u advies wil over energiebesparing of mogelijkheden van de vele soorten en samenstellingen van glas. Onze glaszetter Urk zorgt dat u altijd zorgeloos uw ramen kunt laten zetten of repareren. Daarnaast hebben onze vakmannen uit de polder en regio Urk een groot assortiment in glassoorten voor u in huis welke ook te bezichtigen zijn in onze showroom!

Voor alles dat met glas te maken heeft

Wat doet de glaszetter?

Zoals onze slogan als zegt: voor alles dat met glas te maken heeft.

Wij leveren niet alleen op maat gemaakt glas, maar nog veel meer! Het is belangrijk voor ons als glazenhandel uit de Polder om u als klant zo goed mogelijk in uw wensen te kunnen voorzien. Om dit te kunnen realiseren hebben we dan ook gespecialiseerde glaszetters waar u op kunt rekenen!

Heeft u interesse? Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom!

Duurzame beglazing

Buiten dat glas op maat en het hebben van goed glas tegenwoordig eigenlijk een ‘must’ is geworden, heeft u nog veel meer voordeel van onze glasspecialisten!

Heeft u vaak last van geluidoverlast? Dan is dit het moment om over te gaan op  geluidswerend glas! 
Heeft u vaak last van kou, of vraagt u zich af: hoe kan ik energiezuinig leven maar toch minder hoeven stoken in huis? De combinatie van beglazing zorgt voor een zeer goed isolerend effect in uw hele woning!

Wij komen graag ter plaatse om uw ruiten in te meten en aan de hand van de maten hier een passende offerte aan te bieden welke per mail naar u wordt toegestuurd.

Onze 24  uurs service is dag en nacht te bereiken. Ook als u s’nachts calamiteiten heeft, kunnen wij een noodvoorziening aanbrengen.

Onze mogelijkheden

Om u een duidelijk beeld te geven wat voor glaszetters diensten wij u te bieden hebben, hebben we ze even op een rijtje gezet. Voor het plaatsen van ramen zijn we gebonden aan de volgende diensten:

  • Isolatieglas, geluidswerend, zonwerend en brandwerend glas plaatsen en advieseren
  • Glazen plaatsen in de serre, veranda’s en balustrades
  • Keuken/badkamer achterwand, glas op kleur, plaatsen/monteren
  • Vouwwand en balkonbeglazing plaatsen
  • Glazendeuren en glaswanden plaatsen

Mocht u vragen hebben over verdere diensten, neem dan contact op met een van onze medewerkers of kom langs in onze showroom!

Benieuwd naar de glaszetter resultaten in Urk? Lees snel het bericht hier beneden!

Wij werken samen met: