Kozijnen

Kozijnen

Naast glas bieden wij ook oplossingen voor onderhoudsarme kunststof kozijnen. En dan het liefst van het vooraanstaande merk Schüco. Werkelijk geen ruit of kozijn is te klein en geen uitdaging te groot.

 

Kunststof kozijnen

Voor elk type raam en elk type woning hebben wij een passend, onderhoudsarm kunststof kozijn. Schilderen is verleden tijd, slechts schoonmaken met een vochtige doek is voldoende. Onze kozijnen zijn duurzaam, sterk isolerend en inbraakwerend.

Wie denkt dat kunststof kozijnen koud, saai en wit zijn, heeft het mis. De kunststof kozijnen van WOLF Glas & Kozijnen zijn dankzij de nieuwste innovaties namelijk nauwelijks meer te onderscheiden van houten kozijnen. De look van hout komt mede dankzij de verdiepte kozijnprofielen (Schüco), de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en de keuze uit 125 kleuren met een matte, metallic of houtnerf structuur.


Passende kunststof ramen

Zoekt u een vast raam, draairaam, draaikiepraam of een raamkozijn voor uw zolderkamer? Wij hebben voor elk type raam en elk type woning een passend kunststof kozijn met het bijbehorende isolatieglas. Kunststof kozijnen werken sterk isolerend, maar als u uw kozijn combineert met het juiste isolatieglas en een perfecte montage, heeft u dubbele winst. Wij informeren u graag over de juiste beglazing.

Kortom te veel om op te noemen. Heeft u interesse? kom gerust een kijkje nemen op werkdagen tussen 13.00 uur en 16.30 uur.

Wij werken samen met: