Kunststof deuren

Kunststof deuren

“Stel zelf uw kunststof deur samen” Een deur dient om uw woning af te sluiten als u van huis bent. Ook is het een entree en daarmee het visitekaartje van uw woning.
Kunststof voordeuren, achterdeuren en tuindeuren

Onze kunststof deuren maken we op basis van Schüco kozijnprofielen in onze eigen Nederlandse fabriek GevelNed. Hierdoor zijn we in staat zowel voordeuren, achterdeuren als tuindeuren volledig op maat voor u te maken. Standaard voorzien van inbraakwerend SKG*** beslag.

Kunststof voordeur: zelf samenstellen

Wij maken uw kunststof voordeur op maat en in de uitvoering en kleur die u wenst. Onze basis voordeuren stelt u zelf samen met profielen, isolatieglas en panelen. Voor een nog exclusievere voordeur kunt u kiezen uit ons grote assortiment OBUK sierpanelen. Dankzij de velen keuzemogelijkheden zit er altijd een voordeur voor u bij. Alle combinaties zijn onderhoudsarm, inbraakwerend en dragen het PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen).

Kunststof achterdeur: volledig naar úw wens

U bepaalt helemaal zelf hoe uw kunststof achterdeur eruit komt te zien. Ook uw achterdeur stelt u namelijk zelf samen met isolatieglas, stapeldorpels, panelen of schrootjes tot bijvoorbeeld halverwege de deur. Misschien wilt u ook graag een achterdeur met zij- of bovenraam. Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Kunststof openslaande deuren: extra ruimte

Met openslaande tuindeuren creëert u extra ruimte en licht in uw woning. U betrekt uw tuin eenvoudig bij uw woning op deze manier.

Voordelen van onze kunststof deuren:

  • 15 jaar garantie op de deuren en de kleur;
  • naar eigen smaak samen te stellen;
  • op maat gemaakt in de eigen Nederlandse fabriek
  • inbraakwerend, onderhoudsarm en een hoge isolatiewaarde;
  • 125 verschillende kleuren met houtnerf, mat en metallic structuur.

Meer weten over onze voordeuren, achterdeuren of tuindeuren?

Komt u uit de omgeving Lemmer, Heerenveen, Weststellingwerf, Steenwijkerland, Urk of Dronten en bent u benieuwd naar onze kunststof deuren prijzen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Verlengde Gildeweg 3e in Emmeloord (Noordoostpolder).

VKG Keurmerk

Met Wolf Glas & Kozijnen weet u zeker dat u goed zit. Dat blijkt ondermeer uit het VKG Keurmerk. Hiermee bewijzen we dat we voldoen aan de strengste eisen van de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG). U bent ervan verzekerd dat uw kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van een uitstekende kwaliteit zijn, vakkundig geplaatst worden en dat u recht heeft op garantie en het Waarborgfonds.

Wij werken samen met: