Kunststof schuifpui

Kunststof schuifpui

U heeft een leven lang plezier van onze kunststof hefschuifpui of parallelschuifpui. Ze zijn gemakkelijk bedienbaar en u hoeft nooit meer te schilderen. Kunststof schuifpuien bieden licht en ruimte.

Schuifpuien bieden u onbeperkt zicht naar buiten, optimaal comfort en gebruiksgemak: elke kunststof schuifpui is de investering meer dan waard! Zeker bij een kleinere tuin of een balkon zien we vaak een schuifpui in plaats van openslaande tuindeuren.

Kunststof schuifpuien: makkelijke bediening

Wij hebben kunststof schuifpuien in alle maten, kleuren en in verschillende uitvoeringen. Ook voor úw huis is er dus een passende schuifpui. Onze Schüco schuifpuien zijn eenvoudig en moeiteloos te bedienen.

Kunststof hefschuifpui: luxe uitstraling

De hefschuifpui is de bekendste schuifpui. Het is de zwaarste variant en heeft de meest luxe uitstraling. U heft met de handgreep de kunststof hefschuifpui omhoog en schuift deze eenvoudig (met één vinger) open of dicht. U kiest uit 2, 3 of 4 delen die u naar links of naar rechts schuift. Bij de hefschuifpui kunt u de schuifdelen breder maken. Het schuifdeel kan tot wel 3,40 meter breed gemaakt worden. Met gemak past u deze kunststof schuifpui toe als achterpui over de gehele breedte van uw woning.

Kunststof parallelschuifpui: met parallel ventilatiestand

De parallelschuifpui is gemakkelijk te openen en te sluiten. Naast de schuifstand biedt deze pui u ook een ventilatiestand rondom het schuifdeel. Ook qua duurzaamheid, isolatie, onderhoud en inbraakwerendheid (in gesloten stand) doet de parallel schuifpui niets onder voor de hefschuifpui.

Voordelen van onze kunststof schuifpuien:

  • geeft veel licht;
  • gemakkelijk te bedienen;
  • wind en waterdicht;
  • standaard voorzien van gelaagd veiligheidsglas;
  • 15 jaar garantie op de schuifpuien en de kleur.

Meer informatie over parallelschuifpuien of hefschuifpuien?
Komt u uit de omgeving Lemmer, Heerenveen, Marknesse, Steenwijkerland, Urk of Dronten en bent u benieuwd naar meer informatie over onze kunststof schuifpui? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Verlengde Gildeweg 3e in Emmeloord (Noordoostpolder).

VKG Keurmerk

Met Wolf Glas & Kozijnen weet u zeker dat u goed zit. Dat blijkt ondermeer uit het VKG Keurmerk. Hiermee bewijzen we dat we voldoen aan de strengste eisen van de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG). U bent ervan verzekerd dat uw kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van een uitstekende kwaliteit zijn, vakkundig geplaatst worden en dat u recht heeft op garantie en het Waarborgfonds.

Wij werken samen met: