Overige producten

Wolf zorgt niet alleen voor glas en kozijnen

In de showroom van WOLF Glas & Kozijnen kunt u veel meer vinden dan verschillende soorten glas en kunststof kozijnen. U kunt hier ook terecht voor veranda’s, deuren, ramen, schuifpuien, zonwering en vouwwanden. Zo komen we samen altijd tot een mooi eindresultaat!

Voor alles dat met glas te maken heeft

Vouwwanden
Onze vouwwanden hebben een perfecte isolatie tegen geluid en temperatuurverschillen, maar verliezen geen ruimte en zicht. Door de glazen delen weer open te schuiven, heeft u met hetzelfde gemak weer één ruimte.

Kunststof deuren
Een deur dient om uw woning af te sluiten als u van huis bent. Ook is het een entree en daarmee het visitekaartje van uw woning. Wij zijn in staat om zowel voordeuren, achterdeuren als tuindeuren volledig voor u op maat te maken.

Kunststof schuifpui
Schuifpuien bieden u onbeperkt zicht naar buiten, optimaal comfort en gebruiksgemak. Wij beschikken over kunststof schuifpuien in alle maten, kleuren en verschillende uitvoeringen. Onze Schüco schuifpuien zijn eenvoudig en moeiteloos te bedienen.

Veranda
Een veranda is de meest ideale terrasoverkapping en een aanwinst voor iedere woning. Dit verlengstuk van uw woning vervroegt en verlengt het buitenseizoen. U zit buiten, maar toch beschermd. Onze professionele monteurs komen graag de speciaal voor u op maat gemaakt veranda bij u monteren.

Diensten
Het komt wel eens voor dat er op een onzichtbare plek houtrot aanwezig is ondanks onze zorgvuldige inspectie tijdens het inmeten. We kunnen houtrot dan deskundig voor u repareren. Heeft u plannen om uw badkamer of douche te verbouwen of te gaan renoveren? Ook dan helpen wij u graag.

Wij werken samen met: