Spiegels

Spiegels

Wij hebben verschillende soorten spiegels in diverse kleuren op voorraad staan. Deze kunnen we op elke maat snijden en slijpen, omdat we zelf de daarvoor benodigde machines in huis hebben.
In ons assortiment hebben we ook speciale ophangsystemen voor blindophanging zodat de spiegel feilloos aan de muur is te monteren. Ook kan de spiegel van een verwarming worden voorzien zodat deze niet beslaat tijdens het douchen.

Tevens voor bewerkingen van spiegels zoals graveren of motieven stralen behoord tot de onze mogelijkheden. In onze showroom hebben we diverse voorbeelden, zodat u ideeën kunt opdoen.
Nieuw is een spiegel samengesteld met verwarmde ruit en thermostaat. Door de combinatie van warmte en een spiegel, slaat u twee vliegen in een klap. Een radiator is nu overbodig, dus ruimte, en door de warmte door de spiegel beslaat deze niet meer en uw badkamer heerlijk verwarmd. Voor de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen af een kijkje in onze showroom nemen.

Wij werken samen met:

LET OP:

Beste bezoeker/klant,

Voorlopig zijn er vanuit de overheid nog geen uitspraken gedaan over de situatie rondom het Coronavirus voor de detailhandel/bouw. Wij zijn dus tot nader order gewoon geopend volgens onze reguliere openingstijden.

Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM op en hebben passende maatregelen genomen voor uw en onze gezondheid.

Bent u verkouden of niet helemaal fit, verzoeken wij u op een andere dag naar onze showroom te komen. Bij vragen over de montage of ingeplande afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar via  0527 617 847

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe!

Team Wolf Glas en Kozijnen Emmeloord