Veranda

Veranda

“Een veranda: de meest ideale terrasoverkapping” Een veranda staat voor gezelligheid. Lekker tot in de late uurtjes overdekt buiten zitten. Wordt het donkerde, dan doet u een lampje aan. Wordt het frisser dan schuift u de vouwwand of het schuif(draai) systeem onder uw veranda dicht.

Terrasoverkapping

Een veranda is een aanwinst voor iedere woning. Dit verlengstuk van uw woning vervroegt en verlengt het buitenseizoen. U zit buiten, maar toch beschermd. Dat geldt ook voor uw loungekussens en uw krant. Laat ze ’s avonds gerust onder uw veranda liggen.

Spiekozijn (zijwand) onder uw veranda

Om nóg langer te genieten van het buitenleven, kiest u voor zijwanden, oftewel spiekozijnen onder uw veranda. Deze zijn opgebouwd uit aluminium profielen i.c.m. veiligheidsglas. Daardoor kunnen de zijwanden over de volledige hoogte uit één stuk worden beglaasd. De zijwanden sluiten naadloos aan tegen het dak van uw veranda, zonder zichtbare schroeven.

Veranda op maat gemaakt

Wij hebben voor u verschillende mogelijkheden in afmetingen. Onze professionele monteurs komen graag de speciaal voor u op maat gemaakt veranda bij u monteren. Zo past uw terrasoverkapping precies aan of bij uw woning.

Voordelen van onze veranda:

  • meer leefruimte;
  • u profiteert langer van het buitenleven;
  • sfeervol te combineren met verlichting en verwarming;
  • in alle mogelijke kleuren leverbaar;
  • uw loungekussens kunt u laten liggen als u naar binnen gaat.

Meer weten over onze veranda’s?

Komt u uit de omgeving Lemmer, Heerenveen, Weststellingwerf, Steenwijkerland, Urk of Dronten en bent u benieuwd naar meer informatie over onze veranda’s? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Verlengde Gildeweg 3e in Emmeloord (Noordoostpolder).

Wij werken samen met: