Onze specialiteiten bekijken?

Onze showroom

WOLF Glas & Kozijnen is al 14 jaar niet meer weg te denken uit Emmeloord en omgeving.  Wij staan bekend als een kwalitatief en flexibel bedrijf waar de sfeer altijd prettig is. Wij gáán echt voor onze klanten en een afspraak is bij ons een afspraak. Voor ons is geen ruit of kozijn te klein en geen uitdaging te groot!

Voor alles wat met glas en kozijnen te maken heeft

Op het gebied van glas kunt u in de showroom WOLF Glas & Kozijnen ideeën opdoen voor glazen (douche)deuren, spiegels en emalite (glas op kleur) voor o.a, keukenachterwanden. Ook vindt u hier voorbeelden van dubbel glas in allerlei samenstellingen – denk bijvoorbeeld aan zonwerend glas – en figuurglas.

In onze showroom kunt u echter veel meer vinden dan verschillende soorten glas en kunststof kozijnen. U kunt hier ook terecht voor veranda’s, deuren, ramen, schuifpuien, zonwering en vouwwanden. Daarnaast vindt u hier allerlei voorbeelden van bevestigingsmateriaal en ons eigen privatelabel van “Wolf Glasreiniger”.

Zo komen we altijd samen met u tot een mooie oplossing! Heeft u interesse? We ontmoeten u graag in onze splinternieuwe showroom op werkdagen tussen 13.00 uur en 16.30 uur.

VKG Keurmerk

Dat WOLF Glas & Kozijnen kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, blijkt wel uit het VKG Keurmerk dat wij mogen voeren. Zowel onze service, als de productie en montage van alle kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien bevat het VKG Keurmerk.

Voordelen van het VKG-Keurmerk

  • Financiële zekerheid – dankzij het Waarborgfonds.
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid – het hele proces van productie tot en met montage wordt door de VKG onafhankelijk gecontroleerd.
  • Veiligheid – kunststof kozijnen zijn zeer inbraakveilig.
  • Duurzaamheid – VKG bedrijven leveren niet alleen energiezuinige kozijnen, ze geven oude kunststof kozijnen ook een tweede leven.
  • Geschillenregeling – wanneer blijkt dat u ondanks alles niet tevreden bent, heeft de VKG een klachtenregistratie en een geschillenregeling speciaal voor de consument.
Wij werken samen met: