LBS kunststofneuslat NS 25mm

19.01

Categorie:

Beschrijving

Onder het motto “Behoud het goede, vervang het slechte”, kunnen wij u ook Durodeen neuslatten aanbieden. Door een neuslat te monteren wordt de levensduur van het kozijn bepaald. Een neuslat beschermd namelijk de onderdorpel van het kozijn. Door allerlei weersinvloeden krijgt een neuslat veel te voorduren en zal deze snelt degraderen.

Om de levensduur langer te verlengen is de LBS durodeen neuslat een geweldig product.

Deze kunststof neuslat is ideaal te verwerken en over te schilderen met uitstekende hechting.

Door het vormvaste karakter krimpt het niet en zwelt het niet door vocht. Daardoor zal de verf niet zal gaan basten of onthechten. Daarom is alleen met een durodeen neuslat sprake van duurzaam onderhoud door het verlengen van de onderhoudscyclus.

Wij als glaszetterij, schilders en aannemers waar wij al opdrachten voor hebben uitgevoerd, zijn ook razend enthousiast over het materiaal en de verwerking.

Bij vragen informeer naar de mogelijkheden.

Andere suggesties…

Wij werken samen met:

LET OP:

Beste bezoeker/klant,

Voorlopig zijn er vanuit de overheid nog geen uitspraken gedaan over de situatie rondom het Coronavirus voor de detailhandel/bouw. Wij zijn dus tot nader order gewoon geopend volgens onze reguliere openingstijden.

Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM op en hebben passende maatregelen genomen voor uw en onze gezondheid.

Bent u verkouden of niet helemaal fit, verzoeken wij u op een andere dag naar onze showroom te komen. Bij vragen over de montage of ingeplande afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar via  0527 617 847

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe!

Team Wolf Glas en Kozijnen Emmeloord