Keuken/badkamer achterwanden

Voor keuken of badkamer achterwanden bieden wij verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Delogcolor. Delogcolor is thermisch verstrekt glas waarvan de achterkant is bedekt met een Ral kleur verf. Door de thermische behandeling wordt de verf met het glas verglaasd en na dit proces kan het glas een hoge temperatuurswisseling hebben. Daarom is delogcolor uitermate geschikt voor bijvoorbeeld achter de kookplaat. Delogcolor is zowel binnen als buiten geschikt.

Ook hebben wij Lacobel en Matelac. Dit zijn twee producten van ondoorschijnend glas in vele kleuren. Het is ondoorschijnende aanzicht wordt verkregen na toepassing van een lak van hoge kwaliteit op de rugzijde van het glas. Deze opties zijn alleen binnenshuis toepasbaar. U kunt hierbij denken aan muurbekleding, schuifdeuren in kasten of meubilair.

Wij werken samen met:

LET OP:

Beste bezoeker/klant,

Voorlopig zijn er vanuit de overheid nog geen uitspraken gedaan over de situatie rondom het Coronavirus voor de detailhandel/bouw. Wij zijn dus tot nader order gewoon geopend volgens onze reguliere openingstijden.

Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM op en hebben passende maatregelen genomen voor uw en onze gezondheid.

Bent u verkouden of niet helemaal fit, verzoeken wij u op een andere dag naar onze showroom te komen. Bij vragen over de montage of ingeplande afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar via  0527 617 847

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe!

Team Wolf Glas en Kozijnen Emmeloord