Kunststof raam

Kunststof ramen

De tijd van saaie kille raam kozijnen is voorbij. Door middel van vernieuwde Schüco raam profielen heeft uw nieuwe raam kozijn een volledig levendige uitstraling. Het materiaal van uw kozijn is niet meer te onderscheiden van hout en is in verschillende kleuren beschikbaar!

Houten of kunststoffen kozijnen
U kunt deze kozijnen bijvoorbeeld toepassen voor een kunststof dakraam, horrengaas raam, hardglazen klepramen of een kiep kantelraam.
Naast het gebruik van Schüco is er ook mogelijkheid voor het gebruik van Duco. Duco is een materiaal wat gebruikt kan worden bij bijvoorbeeld ventilatie en duco glasmax.

Duurzame kunststof kozijnen
De looks van hout komt mede dankzij de verdiepte kozijnprofielen (Schüco), de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en de keuze uit 125 kleuren met een matte, metallic of houtnerf structuur. Groot voordeel van kozijnen van kunststof is dat ze duurzaam, sterk isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm zijn. Schilderen is verleden tijd. Schoonmaken met een vochtige doek is voldoende.

Passende kunststof ramen
Zoekt u een vast raam, draairaam, een draaikiepraam of wenst u een raamkozijn voor uw zolderkamer. Voor elk type raam en elk type woning hebben wij een passend kunststof kozijn met het bijbehorende isolatieglas.

Isolatieglas
Kunststof kozijnen werken sterk isolerend, maar als u uw kozijn combineert met het juiste isolatieglas en een perfecte montage, heeft u dubbele winst. Laat u informeren over de juiste beglazing. Denk aan HR++ isolatieglas, zonwerend glas, gelaagd veiligheidsglas, gehard veiligheidsglas en glas-in-lood.

Raamdecoratie
Onze specialisten uit het vak staan altijd voor u klaar. Naast het verzorgen van uw raam kozijnen etc. geven ze u ook advies omtrent het aanschaffen van raamdecoratie. Raamdecoraties kunnen handig zijn voor bijvoorbeeld het tegenhouden van het zonlicht. Hierbij kan er bijvoorbeeld gedacht worden aan jaloezieën, rolgordijnen, lamellen etc.

Kunststof schuifpuien: makkelijke bediening

Wij bieden kunststof raamkozijnen in alle maten, kleuren en in verschillende uitvoeringen. Contact opnemen met één van onze adviseurs? Ook voor úw huis is er een passend raamkozijn. Onze Schüco raamkozijnen zijn eenvoudig en moeiteloos te bedienen.

Kunststof raamkozijn: luxe uitstraling

Door de strakke vormgeving, en de duurzaamheid is het tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden wat kunststof is en wat hout is. Gezien het feit dat de constructie enorm gedegen is, is het probleemloos functioneren en minimaal onderhoud gegarandeerd.
Er zijn diverse uitvoeringen beschikbaar. Hierbij wordt voornamelijk gedacht aan aluminium kozijnen en hardhouten kozijnen.

VKG Keurmerk
Met Wolf Glas & Kozijnen weet u zeker dat u goed zit. Dat blijkt ondermeer uit het VKG Keurmerk. Hiermee bewijzen we dat we voldoen aan de strengste eisen van de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG). U bent ervan verzekerd dat uw kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van een uitstekende kwaliteit zijn, vakkundig geplaatst worden en dat u recht heeft op garantie en het Waarborgfonds.

Voordelen van onze raamkozijnen:

  • Geeft een authentieke uitstraling;
  • Onze raamkozijnen zijn altijd gemaakt op maatwerk;
  • De raamkozijnen hebben een lange levensduur;
  • Eenvoudig over te schilderen;
  • 15 jaar garantie op de raam kozijnen en de kleur.

Ligna Folie
Wolf Glas en Kozijnen is de eerste op de markt die het gelukt is om de uitstraling van houten kozijnen en de voordelen van kunststof kozijnen samen te brengen.
LIGNA is de nieuwste ontwikkeling in kunststof kozijnenland: een zijdeglans, vlammende houtnerfstructuur die uw kunststof kozijn omtovert tot hout.

Wilt u de LIGNA folie met eigen ogen aanschouwen, kom dan gerust langs bij ons in de showroom!

VKG Keurmerk

Met Wolf Glas & Kozijnen weet u zeker dat u goed zit. Dat blijkt ondermeer uit het VKG Keurmerk. Hiermee bewijzen we dat we voldoen aan de strengste eisen van de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG). U bent ervan verzekerd dat uw kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van een uitstekende kwaliteit zijn, vakkundig geplaatst worden en dat u recht heeft op garantie en het Waarborgfonds.

Meer informatie over raamkozijnen of andere glas/kozijn mogelijkheden?
Komt u uit de omgeving Lemmer, Heerenveen, Marknesse, Steenwijkerland, Urk of Dronten en bent u benieuwd naar meer informatie over onze kunststof raamkozijnen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Verlengde Gildeweg 3e in Emmeloord (Noordoostpolder).

Wij werken samen met: