Balustrades

Balustrades

Door een balustrade te maken in een woning krijgen trappen, galerijen en vides een transparante uitstraling met onbelemmerd uitzicht. Balustrades kunnen binnen en buiten worden uitgevoerd en gemaakt worden voor elke type woning of gebouw.

Voor iedere woning is er wel een fraaie esthetische toevoeging voor de perfecte uitstraling. Hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden te bieden. Doordat wij verschillende systemen hebben en al onze producten opmaat worden gemaakt, kunnen wij altijd een passende oplossing aanbieden. U kunt hiernaar informeren of de mogelijkheden in de showroom bekijken.

Wij werken samen met:

LET OP:

Beste bezoeker/klant,

Voorlopig zijn er vanuit de overheid nog geen uitspraken gedaan over de situatie rondom het Coronavirus voor de detailhandel/bouw. Wij zijn dus tot nader order gewoon geopend volgens onze reguliere openingstijden.

Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM op en hebben passende maatregelen genomen voor uw en onze gezondheid.

Bent u verkouden of niet helemaal fit, verzoeken wij u op een andere dag naar onze showroom te komen. Bij vragen over de montage of ingeplande afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar via  0527 617 847

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe!

Team Wolf Glas en Kozijnen Emmeloord