Reparatie van houtrot

Reparatie van houtrot

Het komt wel eens voor dat er op een onzichtbare plek houtrot aanwezig is ondanks onze zorgvuldige inspectie tijdens het inmeten. We komen hier dan achter als we bezig zijn tijdens het vervangen van het glas. We kunnen houtrot dan deskundig voor u repareren. We herstellen houtrot o.a. met Flexipox, welke de mogelijkheid biedt om naar elk gewenste profilering te verwerken. Flexipox biedt een zeer lange levensduur. Onze medewerkers hebben voor het repareren van houtrot een uitstekende opleiding gevolgd. Dus mochten we houtrot bij u constateren dan kunnen we dit, in overleg met u, vakkundig repareren.

Wij werken samen met:

LET OP:

Beste bezoeker/klant,

Voorlopig zijn er vanuit de overheid nog geen uitspraken gedaan over de situatie rondom het Coronavirus voor de detailhandel/bouw. Wij zijn dus tot nader order gewoon geopend volgens onze reguliere openingstijden.

Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM op en hebben passende maatregelen genomen voor uw en onze gezondheid.

Bent u verkouden of niet helemaal fit, verzoeken wij u op een andere dag naar onze showroom te komen. Bij vragen over de montage of ingeplande afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar via  0527 617 847

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe!

Team Wolf Glas en Kozijnen Emmeloord