Hoe woon jij?

Hoe woon jij?

Een geschakelde woning, vrijstaande villa of boerderij? Alleen, samen, met kinderen of een hoop huisdieren? In het buitengebied of in de stad? Iedereen woont anders en heeft dus andere woonwensen. Hoe woon jij?

Hoe je woon of- gezinssituatie ook is. Wolf glas en kozijnen heeft altijd een passend woonadvies. Wens je binnen en buiten te verbinden en heb je behoefte aan meer licht in je woning? Grote openslaande deuren k├║nnen een oplossing zijn. Maar is je tuin niet al te groot, dan is een ruimtebesparende schuifpui wellicht een betere oplossing.

 

Showroom bezoek

  • Je kunt alle kanten op, dus een woonadvies vooraf doet wonderen. Woon je in de buurt van Emmeloord? Laat je inspireren in
    onze uitgebreide showroom aan de Verlengde Gildenweg 3e.
  • Je kunt hier in alle rust de mogelijkheden bekijken.

 

 

Advies op maat

Heb je behoefte aan een advies op maat? Dat snappen we natuurlijk, want iedereen is anders en geen woonsituatie is gelijk. Neem gerust contact met ons op dan komen we bij je langs om onder meer de ligging, de bouw, de stijl en de lichtinval van je woning te bekijken. Daarna voorzien we je geheel vrijblijvend van een woonadvies op maat. Hopelijk tot snel, dan praten we verder.

 

Select Window Banner

 

Wij werken samen met: