Wat we doen

Glas

WOLF Glas & Kozijnen, uw dealer voor al uw glas producten! Door jarenlange training verzekeren wij u van de beste soorten en maten glas. Glaszetter Emmeloord komt dan ook zeker tot zijn recht door de slogan “Voor alles wat met glas te maken heeft” in zijn vernieuwde showroom. Onze showroom is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Op het gebied van glas kunt u ideeën opdoen voor glazen (douche)deuren, spiegels, emalite (glas op kleur) o.a, voor keukenachterwanden. Ook vindt u hier bevestigingsmateriaal in allerlei voorbeelden. Ook vindt u hier ons eigen privatelabel van “Wolf Glasreiniger”.

In de loop der jaren zijn de te bieden diensten steeds sneller gaan uitbreiden. Van alleen, enkel en dubbelzijdig glaszetten, tot vouwwanden en balkonbeglazing zetten. Bij glaszetter Emmeloord zit u zonder twijfel bij de juiste partij voor de juiste glas kostten. Benieuwd wat nou de juiste glas kostten zijn?

Kozijnen

Naast glas bieden wij ook oplossingen voor onderhoudsarme kunststof kozijnen. En dan het liefst van het vooraanstaande merk Schüco. Werkelijk geen ruit of kozijn is te klein en geen uitdaging te groot.

Kunststof kozijnen

Voor elk type raam en elk type woning hebben wij een passend, onderhoudsarm kunststof kozijn. Schilderen is verleden tijd, slechts schoonmaken met een vochtige doek is voldoende. Onze kozijnen zijn duurzaam, sterk isolerend en inbraakwerend.

Wie denkt dat kunststof kozijnen koud, saai en wit zijn, heeft het mis. De kunststof kozijnen van WOLF Glas & Kozijnen zijn dankzij de nieuwste innovaties namelijk nauwelijks meer te onderscheiden van houten kozijnen. De look van hout komt mede dankzij de verdiepte kozijnprofielen (Schüco), de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en de keuze uit 125 kleuren met een matte, metallic of houtnerf structuur.

Overige producten

WOLF zorgt niet alleen voor glas en kozijnen

In de showroom van WOLF Glas & Kozijnen kunt u veel meer vinden dan verschillende soorten glas en kunststof kozijnen. U kunt hier ook terecht voor veranda’s, deuren, ramen, schuifpuien, zonwering en vouwwanden. Zo komen we samen altijd tot een mooi eindresultaat!

Voor alles dat met glas te maken heeft
Wij werken samen met: