Glas voor in de serre

Glas voor in de serre

Op het gebied van welke glas u in de serre wilt, kunnen wij u vele mogelijkheden bieden. Voor dak beglazing hebben we namelijk alle middelen in huis. Of de onderbouw nu van staal, aluminium of hout is, de keuze van het glas kunt u geheel naar uw eigen keuze uitkiezen. Wij houden rekening met diverse aspecten, zoals de keuze tussen enkel veiligheidsglas of isolatieglas. Waarbij de warmte-isolatie, zonwerend, geluidswerend en kleur aanbod komen.

Ook voor Lexaan platen kunt u bij ons terecht. Hier hebben wij ook een ruim aanbod in ons assortiment. Lexaan is een hoogwaardig kunststofproduct met verschillende tussen lagen en is aan te bieden met aan twee zijden uv-bestendig voor verkleuring. Voordeel van dit product is dat de constructie van de serre of overkapping niet zo zwaar of sterk hoeft te zijn uitgevoerd.

Wij werken samen met:

LET OP:

Beste bezoeker/klant,

Voorlopig zijn er vanuit de overheid nog geen uitspraken gedaan over de situatie rondom het Coronavirus voor de detailhandel/bouw. Wij zijn dus tot nader order gewoon geopend volgens onze reguliere openingstijden.

Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM op en hebben passende maatregelen genomen voor uw en onze gezondheid.

Bent u verkouden of niet helemaal fit, verzoeken wij u op een andere dag naar onze showroom te komen. Bij vragen over de montage of ingeplande afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar via  0527 617 847

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe!

Team Wolf Glas en Kozijnen Emmeloord