Isolatieglas

Isolatieglas

Heeft u interesse om uw glas te vervangen voor betere prestaties van hoger isolerend glas? Of is uw enkel of isolatie glas aan vervanging toe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij kunnen u adviseren in hoog waardig energiebesparend isolerend glas, ventilatie roosters en of zonwerend glas. Want niets is fijner dan wonen in een comfortabel huis. Wij komen bij u langs om de te vervangen ruiten in te meten en aan de hand van de maten hier een passende offerte aan te bieden welke per mail naar u wordt toegestuurd. Als u dan met deze offerte akkoord gaat komen onze medewerkers bij u om het glas vakkundig te monteren op de met u gemaakte afspraak. Onze medewerkers volgen regelmatig workshop en seminars om hun kennis van glas vervanging te verruimen en op pijl te houden.

Als er tijdens het plaatsen van het glas onze medewerkers houtrot tegen komen, dan kunnen ze dit ook vakkundig voor u repareren.

Onze 24-uurs service is dag en nacht te bereiken. Ook als u s’ nachts calamiteiten heeft, kunnen wij een noodvoorziening aanbrengen.
Overdag kunnen wij snel en adequaat reageren om glasschades van enkel of veiligheidsglas direct te repareren. Wij hebben genoeg glas namelijk altijd op voorraad staan. Heeft u schade aan dubbelglas dan kunnen we deze ook binnen een paar dagen vervangen.

Wij werken samen met: